Veel gestelde vragen

Hieronder volgen een aantal vragen, die klanten vaak stellen. Om je nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn, staan hieronder de meest voorkomende vragen en de daarbij behorende antwoorden op een rijte. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet meer kunt bellen, appen of mailen met vragen. Vragen staan vrij!

Vraag:  Ik heb een mooi meubelstuk gezien op de site. Ik ben pas over 2 weken in de gelegenheid om naar de winkel te komen. Kan het worden gereserveerd?

Antwoord: Reserveren is mogelijk. Wel wordt er een aanbetaling van 30% van het aankoopbedrag gevraagd. Voor de klant is dit een zekerheid dat het meubelstuk niet aan iemand wordt verkocht. Voor K.E.K. is het een zekerheid dat de klant daadwerkelijk het meubelstuk komt ophalen. Na ontvangst van de aanbetaling (contant of via de bank) is de koop definitief en wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Er wordt verwacht dat de gereserveerde meubels binnen 2 weken worden opgehaald, aangezien er graag weer plaats vrij wordt gemaakt voor nieuwe meubels.

 Vraag: Ik woon niet in de buurt van Swolgen. Kan ik meubels laten bezorgen?                                                                                                                                   

Antwoord: Wij bezorgen binnen een straal van 25 km tegen een vergoeding. Voor verdere afstanden hebben wij een eigen koerier die bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. Al onze meubels zijn te bezichtigen in de winkel. Er kan dan geen garantie gegeven worden na een aankoop.

 

Vraag: Hoe behandelen jullie de meubels en krijg ik garantie?                                                                                                                                                                     

Antwoord: De oude en doorleefde uitstraling geven onze meubels een bepaalde sfeer. Hout is een natuurproduct en kan gaan werken. Onder invloed van (zon)licht, wisselende temperaturen en vochtgehaltes bestaat de kans dat er kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. Alle houten meubels worden door ons uit voorzorg behandeld  tegen houtworm en naderhand goed gecontroleerd of een verdere behandeling nodig is. 100% garanderen dat het meubelstuk in de  toekomt ongedierte-vrij zal blijven kan niemand, aangezien ongedierte ook van buitenaf (haardhout, houten vloer) kan komen. Wij geven dan ook geen garantie achteraf. Regelmatige controle en eventuele preventieve behandeling met een ongedierte bestrijdingsmiddel zijn aan te raden. Voor een brocante uitstraling gebruiken wij krijtverf, met een waslaag als bescherming. Wanneer we het meubelstuk lakken, gebruiken we lak op waterbasis.

 

Vraag: Welke openingstijden heeft K.E.K?                                                                                                                                                                                                         

Antwoord: De winkel is enkel open op afspraak. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak! Stuur me dan even een berichtje via 0642943444 of mail naar kektekoop@gmail.com. Ook in de avonduren maak ik graag de K.E.K. deuren voor je open. 

 

Vraag: Ik ben in het bezit van een kast, die eigenlijk geverfd moet worden. Kan dit voor mij gedaan worden?                                                                                        

Antwoord: Helaas verven wij alleen meubels die wij zelf verkopen.

 

Vraag: Ik zie een leuke twijfelaar staan op jullie site. Matrassen in afwijkende maten zijn vaak duur. Hebben jullie misschien een adresje waar je afwijkende maten matrassen kan kopen?                                                                                                                                                                                                                          

Antwoord: Bij matrassenfabriek.nl kun je voor een zeer redelijke prijs dit soort matrassen kopen. De matrassen worden dan gratis thuisbezorgd.

 

Vraag: Kan ik bij K.E.K. pinnen?                                                                                                                                                                                                                        

Anwoord: Helaas kun je bij K.E.K. niet pinnen. Je kunt contact betalen (wij accepteren geen biljetten van 500 euro!!) De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich in Meerlo, Beatrixstraat 2b of bij Jan Linders Boerenovenweg 3 in Tienray.

 

Vraag: Waar kan ik de afmetingen vinden?

Antwoord: De afmetingen staan vermeld bij ieder meubelstuk onder het kopje ‘extra informatie’.