‘K.E.K’s kleine lettertjes’

Garantie

Alle meubels kun je in onze winkel komen bekijken. Wij geven daarom geen garanties achteraf en kunnen de meubels niet geruild worden. De aangeboden meubels bij K.E.K zijn voornamelijk van hout. Hout is een natuurproduct en kan gaan werken. Dit betekent, bijvoorbeeld bij wisselende temperaturen en vochtgehaltes, kiertjes en scheurtjes zouden kunnen ontstaan. K.E.K is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout. Je kunt het werken van hout minimaliseren door de meubels niet te dicht bij een verwarming te plaatsen en bij droge lucht een waterreservoir aan de verwarming te hangen. Ook een vochtige ruimte (bijvoorbeeld in oudere huizen die niet (goed) geïsoleerd zijn of bij lekkage) kan werking van hout veroorzaken. Controleer dit alvorens de meubels te plaatsen. Wij controleren de originele oude meubels bij inkoop op houtworm. Indien noodzakelijk krijgen ze een anti-houtwormbehadeling met een professioneel verdeigingsmiddel. Wij kunnen echter geen garantie geven dat al onze meubels 100% houtwormvrij zijn. Daarom raden wij ook aan de meubels geregeld te controleren en indien noodzakelijk te behandelen met anti-houtwormmiddel.

Aansprakelijkheid 

K.E.K aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

Afbeeldingen en teksten

Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Onze foto’s worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. We plaatsen meerdere foto’s van ieder item om een zo duidelijk mogelijk beeld van het meubelstuk te geven. Het kan zijn dat de kleuren in werkelijkheid iets afwijken van de weergave op je scherm. K.E.K. is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto’s.

BTW-Margeregeling

Voor alle meubels die bij K.E.K te koop worden aangeboden geldt de btw-margeregeling voor gebruikte goederen. We berekenen daarom geen btw over onze artikelen. 

Bij aankoop van onze meubelen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Mocht je nog vragen hebben m.b.t. de algemene voorwaarden, laat het ons dan weten.